Det nya konstgräset på Svenska skolan, här i San Agusitn inbjuder till träning och fysisk aktivitet.

Jag har upptäckt att jag har svårt att komma iväg för att träna på egen hand. Under det senaste året har jag rört på mig alldeles för lite för att jag ska trivas med mig.

Lösningen på min dåliga karaktär och disciplin är att leda andra.

Så därför kommer jag erbjuda cirkelträning/stationsträning på det mjuka härliga konstgräset på Svenska Skolan, måndagar och torsdagar kl 17,15.

Varför cirkelträning?

Jag gillar det formatet, det ger varierad träning, alla kan hitta sin nivå och det är lätt för mig att hjälpa till att korrigera/ utveckla övningar.

Just variationen och allsidigheten gillar jag. Att röra på sig för glädje. Så klart har vi härlig musik som både peppar och ger god stämning. Jag älskar att träna utomhus dessutom!

En hjälpsam övning för bland annat gravida

Info i korthet:

  • Måndagar och Torsdagar på Svenska Skolans skolgård kl 17,15
  • Åldersgräns 13 år, inga husdjur
  • Medtag handduk och vattenflaska
  • Endast 18 platser, bokningen är bindande, avbokning senast 24 timmar innan passet startar
  • Korrigering och hjälp att hitta din nivå, rehabträna
  • Uppvärmning och nedvarvning
  • Pulshöjande/ funktionell styrka
  • Pris: 3 €uro/ tillfälle eller 10 tillfällen 25€uro

Anmäl dig här !

Din anmälan är bindande och återbud kan lämnas fram till 24 timmar innan passet. Genom att maila oss godkänner du att vi sparar din information i vår kunddatabas. Vi kommer enbart att använda informationen för Ikas Andullationsstudio och inte sälja informationen till tredje part.

Ange i meddelande fältet om du har önskemål att träna upp eller rehabiliteringsbehov av någon del a v kroppen.

Fysisk aktivitet

Det är ju så viktigt för oss. Jag vet att jag mår bra av det när jag gör det regelbundet. Det är ju bara så svårt att hålla i vanan. Låt oss hjälpas åt. Nu är jag laddad att komma igång (igen).

Nu kör vi!

Ha den bästaste dagen

Kram Ika

”Hej! Som gäst hos goda vänner fick jag igår förmånen att delta i cirkelträningen utomhus. Eftersom jag är flitig på gymmet hemma i Lund var det roligt att se hur du med begränsade medel organiserat träningen. Jag är så imponerad och jag fick ut lika mycket av gårdagens träning som på mitt hemmagym. Det fanns ju t o m ”kettlebells”- jag hade träningsvärk i morse när jag vaknade. Tack fantastiska du för att jag fick denna givande stund och lycka till med ditt fortsatta arbete för att erbjuda träning för ortens svenskar😎/ Margaretha Hansson”

Cirkelträning på Svenska Skolan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *