Gran Canaria är ett mecka för friskvård. Förutom att södra delen av ön erbjuder Europas bästa klimat, så finns också många aktörer som jobbar med just rehabilitering. För kroniskt sjuka personer med sjukdomar som reumatism, fibromyalgi och artros finns både sjukgymnastik, alternativmedicin och sjukvård nära.

San Agustin, på öns södra halva, är uppbyggt kring komplex som SvenskaRe och Feel Nordic, och hit vallfärdar nordbor i allmänhet och svenskar i synnerhet, under vinterhalvåret. På Ikas Andullationsstudio, som ligger i direkt anslutning till Rocas Rojas reception, hittar man den lilla studion med det stora hjärtat. Här huserar Ika som har över tjugo års erfarenhet från kliniskt arbete som sjukgymnast. Med hjälp av andullationsmassage, som kombinerar vibrationer med infraröd värme, behandlar Ika hela människan. För dig som lider av smärta, ryggont, sömnsvårigheter, stress eller olika typer av reumatisk sjukdom så är detta ett helhetskoncept som läker på flera plan. Förutom att stärka kroppen som sådan, hjälper Ika också till med att utveckla din inre styrka så att du kan läka inifrån och ut.

Att investera i sig själv med friskvård och ett varmt jämnt klimat är inte bara balsam för själen, det smörjer även leder och muskler och gör livet för dig med kronisk sjukdom lite mer drägligt.

Här finns Europas bästa klimat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *