Kort presentation om mig och mitt intresse för att möta människor i samtalet.

Jag är döpt till Ulrika och kommer från Karlskrona, men är numera bosatt på Gran Canaria. Att ta steget att flytta hit till värmen och ljuset är det bästa beslut jag har tagit så här långt i livet.

Jag är glad och nyfiken, legitimerad sjukgymnast till yrket, med visionen att göra världen lite bättre. Jag har arbetat kliniskt sedan 1997 och älskar mötet med människor.

Jag har även skrivit självhjälpsboken och inspirationskalendern Ikas Iakttagelser. I den kan man med enkla övningar och tankeväckare förändra sin inställning och mindset.

För mig har frågan aldrig varit vem jag är, utan vem jag vill bli. Personligen har jag gjort en upptäcktsresa i mig själv och arbetar ständigt på att utvecklas och lära mig nya saker om mig själv.

Mina intressen är människor och att vara aktiv både fysiskt, mentalt och socialt. Att läsa och lära nya saker tycker jag är mycket roligt. Att gå i skogen eller längs med havet är något jag finner som avkopplande.

Kram Ika


Efter två intensiva andullationsveckor kan jag från hjärtat ärligt säga att jag aldrig mått så bra som nu. Från att ha varit liten och trasig, med värkande kropp och depression i själen, är jag för första gången på många år glad och stark. Kombinationen med andullering och vägledande samtal från en som är enormt duglig och pålitlig har stärkt hela mig till att hitta den livsglädje jag trodde var borta. Rekommenderar varmt Ika och hennes Andullationsstudio mer än något annat.

Lisa Andersson

Tre behandlingar på en vecka, den senaste för en vecka sedan. Är fortfarande smärtfri, magiskt! Det var länge sedan min onda rygg var lugn så länge. Tacksam!

Yvonne Kjellsson

Fantastiskt positiv upplevelse! Rekommenderas verkligen.

Karin Nordstrand

Hade aldrig hört talas om andullation tidigare, men med tryggheten av att Ika är en ytterst kompetent och seriös sjukgymnast och terapeut så lade jag mig på bänken. Fick en femton minuters lång behandling. Gav verkligen mersmak! Kände mig minst lika avslappnad som mitt resesällskap som valde en cava i kvällssolen. Sov som en stock den natten, så häftigt!

Dan-Åke Tinnert

Jag kan varmt rekommendera Ikas Andullationsstudio. Infravärme, vibration och coachning i ett. Vilken kunskap och vilket engagemang Ika bjuder på. Känner mig så stark och med lätta steg efter ett pass.

Ingela Cederberg

Kombinationen av värme, vibration och samtal med Ika. Oslagbart! Alla skulle vi ha en liten Ika på axeln genom livet. Väl värt både pengar och tid!

Annie Klingstam